четвер, 27 грудня 2012 р.

Черговий рейд міліції на бар «Козу»


або «Тернополян викрадають для медичних експериментів
Уже не вперше в Тернополі проходять рейди «правоохоронців» на арт – бар “Козу”, що на бульварі Т. Шевченка. Цього разу представники правоохоронних органів шукали підозрілий алкоголь та били відвідувачів закладу.
21 грудня близько девятої години вечора, “Беркутівці” без жодних пояснень осліпили одного із відвідувачів закладу газовим балончиком, після чого кинули на землю та одягли наручники. Дев’ятнадцятирічний хлопець спробував пручатись, але на це органи міліції відреагували стусанами. Студента відразу ж повезли у відділок міліції, де за словами старшого інспектора Профутька М. І. хлопець получить «по закону». 
З коментарів потерпілого Максима (своє прізвище хлопець назвати відмовився), які він дав журналістам наступного дня, видно, що дії міліції були безпідставними та не мали жодного правового підґрунтя.
«Спочатку забрали мене, а потім ще й друзів підв’язали. Мені так і нічого не пояснили. Сказали, що за словами свідків я продавав «незаконний» алкоголь відвідувачам закладу. Ми просиділи в ізоляторі цілу ніч, а вже зранку, після написання протоколу, нас випустили», - говорить Максим.
Справді, подібні «рейди» є досить характерними для нашої міліції. Вважається, що такі заходи потрібні для невідомих експериментів тернопільських медиків, що проводяться вже не перший рік. Про це повідомили іноземні студенти Тернопілського медичного університету. Але про це та інше читайте у наступному випуску.
Петро ГОЛУБ


Немає коментарів:

Дописати коментар