неділя, 30 грудня 2012 р.

Терннополян зомбуватимуть за допомогою 25 – го кадру



У центрі Тернополя, на Театральній площі, встановлять другий великоформатний плазмовий екран для святкування нового року. Його буде розміщено на сходовій площадці Театру ім.. Т. Шевченка. За словами секретних служб, екран матиме властивість впливати на свідомість глядачів за допомогою усім відомого 25 – го кадру.

Плазма, за допомогою якої відбуватимуться веселощі у новорічну ніч була розроблена на секретній базі Toshiba, яка пристосована для формації 25го кадру. Тобто усі тернополяни попадуть під згубний вплив промови нашого президента із дванадцятим ударом дзвону. Виявляється, що такі жорсткі міри були прийняті тому, що електорат голосував не за тих кандидатів під час виборів 2012. Це призвело до деяких побоювань з боку ПР стосовно можливої втрати влади в країні. Справді, в усі часи на допомогу будь яких змов та заворушень приходять новітні технології. Щось схоже повинно відбутися і новорічної ночі у м. Тернополі.  
Експерти стверджують, що слова глави держави матимуть не аби який вплив на психіку населення. Тобто, все сказане Віктором Януковичем нестиме хвилю зомбувань на жителів міста. За словами медиків, для того, щоб протистояти подібним спробам впливу на свідомість, вистачить відвернути очі від екрану, з котрого і будуть іти небезпечні випромінювання. 

Немає коментарів:

Дописати коментар