пʼятниця, 11 січня 2013 р.

Веселі доріжки Андрія Сторожа



ТОМГ «Мій шлях» відтепер носитиме назву «Моя доріжка». Про це повідомив голова громадської організації Сторож Андрій Борисович. Причину зміни назви громадський активіст повязує із суттєвими структурними перемінами всередині його власного світогляду.
«Річ у тім, що наша організація активно відстоює здоровий спосіб життя, тому ми категорично проти прийому алкоголю чи сигарет. Ми сміливо відходимо від стандартів «бидла», в якого світогляд занадто вузький та не дозрілий. Нам вдалося розробити чітку концепцію змін, проводити які починаємо безпосередньо з себе. У наших стратегічних планах стоять структурні зміни в поглядах молоді на життя, виховання та формування правильного світогляду.», - розповідає Андрій Борисович.
 Зміни активісти почали впроваджувати вже сьогодні. Першою змінилась назва самої громадської організації на «Моя доріжка», яка до цього звучала як «Мій шлях». Окрім того розробили і новий логотип. Відтепер символом громадської організації стане райдуга, яку Андрій Борисович намалював сірим олівцем, який доставив філантропічний відділ організації з самого серця Колумбії.
«Ми хочемо, щоб світ набрав більше позитивних кольорів, а молодь мала змогу направляти весь свій креативний потенціал у правильному руслі. Також планується закупити подвійну партію аналогічних олівців, в яких захований секрет блискучого успіху для молоді», - завершує Андрій Борисович.
  

1 коментар: